неділя, 16 жовтня 2016 р.

Освітній телеміст з іноземної мови

Освітній телеміст з іноземної мови
В рамках підготовки до обласного вебінару викладачів іноземних мов на тему «Освітня технологія веб-квест на уроках іноземної мови» 22.09.2016 року відбувся телеміст за допомогою скайп-зв’язку. Таку інноваційну форму проведення уроку на тему «Моя професія «Електрогазозварник» запропонувала викладач іноземної мови Здрачук А.С. для своєї колеги з професійного ліцею №21 м. Івано-Франківська Чугай Н.М.

В ході уроку Аллою Станіславівною та Наталією Мирославівною були використані різні освітні інновації: мультимедійні презентації про навчальні заклади, елементи веб-квесту, метод проектів, технологія «створення ситуації успіху», технологія групової діяльності та інші, також використовувались традиційні форми навчання.

Викладачі в ході бінарного уроку за допомогою скайп-зв’язку створили комфортні умови навчання, при яких учні відчули свою успішність, свою інтелектуальну досконалість, а процес навчання іноземної мови був постійно наповнений активною взаємодією всіх учнів, що базувався на співпраці, взаємонавчанні: вчитель – учень, учень – учень.







Отже, можна з впевненістю констатувати, що ефективність уроку є незаперечною, а з завданням виховати особу, яка вміє самостійно та творчо працювати, викладачі справились на відмінно.

Методист Гуменюк Л.Р.

Немає коментарів:

Дописати коментар