понеділок, 5 вересня 2016 р.

День Знань
Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для викладачів та учнів цей перший день осені постає в пам’яті відлунням першого дзвоника. Це свято водночас і радісне, і трішки сумне. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника, в Шепетівському професійному  ліцеї, є першим. Із нього розпочинається цікаве ліцейне життя.


Щорічно перше вересня, в нашому ліцеї, розпочинається святковою лінійкою, яка є початком сходження до вершин країни Знань. Зі словами привітання звернувся до присутніх директор ліцею Окунєвський Олег Антонович,  який побажав учням натхнення та високих оцінок, щоб бути гарними спеціалістами у своїй галузі, а викладачам -злетів на педагогічній ниві.




Також із словами привітання до нашої великої та дружньої ліцейної родини звернулась помічник народного депутата Романа Мацоли Топчій Ірина Павлівна, котра  була присутня на святі. Ірина Павлівна наголосила, що свято Першого дзвоника – особлива урочистість, воно веде відлік рокам, які проведені у навчальному закладі. І для кожного учня цей день важливий, адже він означає нову сходинку у житті.  


Разом із головою громадської організації  « Шепетівське міжрайонне об’єднання учасників бойових дій у зоні АТО» Дзюбою Ігорем Валерійовичем помічник народного депутата Романа Мацоли Топчій Ірина Павлівна нагородила  переможців щорічного турніру зі стрільби пам’яті Ярослава Давидова цінними подарунками. Директор Шепетівського професійного ліцею Окунєвський Олег Антонович нагородив переможців грамотами.




Вчитель! Яке безмежне слова! Як багато в нього вкладено: мудрість, знання, дружня порада, щире слово. Вчитель – це людина, яка не лише прищеплює нам любов до науки і професії, вона вчить нас думати, мріяти, дружити, бути справедливими і чесними. Вона дарує нам крила, на яких ми відлітаємо в доросле життя. Зі словами привітання до учнів та колег звернулась класний керівнику групи №204  Міщук Ольга Юріївна.


Серед наших гостей були присутні і батьки учнів. Вони – найважливіша частина великої ліцейної родини. Їхня підтримка, лагідне слово, добра порада завжди допомагає у навчанні. Зі словами привітання до учнів та педагогічного колективу звернулась заступник голови батьківського комітету, голова клубу «Небайдужих батьків» Громова Галина Станіславівна.

Зі щирими побажаннями успіхів до першокурсників звернувся учень 304 групи Садовець Олексій: «І справді, ці кілька років навчання в ліцеї проминуло… Здається, що все почалось тільки вчора. Ми вперше прийшли в ліцей, несміливо переступивши його поріг, і потрапили в Країну Знань. А сьогодні у цю Країну вирушаєте ви.  Цей день – для вас. Збережіть його у своєму серці. Пам’ятайте, перший день в ліцеї важливий, як перше слово, як перший у житті крок».



З першим дзвінком, який пролунав на лінійці, розпочався новий навчальний рік і учні поспішили сісти за парти, щоб здобувати нові знання та досягти нових вершин в обраній ними професії.



                                  А.С.Здрачук - викладач іноземної мови ліцею.

Немає коментарів:

Дописати коментар