понеділок, 5 вересня 2016 р.

Перший урок з Україною в серці
Традиційно новий навчальний рік розпочинається з Першого уроку виховного спрямування. А оскільки у 2016 році в нашій країні була відзначена 25-та річниця Незалежності, то і тематика Першого уроку присвячена саме цій даті.


Класний керівник 104 групи Здрачук А.С. провела Перший урок на тему: «Країно моя – Україно, найдорожча для мене земля» в гупах № 104 та № 304. Метою уроку визначено: розширити значення учнів про рідну державу; розвивати прагнення бути свідомими громадянами України  та її патріотами; формувати переконання в нетлінності духовних скарбів народу,повагу до символів України,своїх батьків; спонукати учнів до усвідомлення ними необхідності бути корисними своїй державі; виховувати любов до рідної землі,своєї держави,почуття національної гордості та патріотизму.
Протягом заходу учні переглянули документальний  фільм «20 кроків до мрії. Крок 18. Проголошення незалежності України»,  пригадали державну символіку та трагічні події на Майдані Незалежності та на сході нашої країни, вшанували пам'ять  героїв Небесної Сотні.
 Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна довгої вікової героїчної боротьби за волю. Хочеться, щоб кожен завжди відчував себе частинкою нашої славної держави. У кожного є можливість зробити свій внесок у її розвиток. Якщо будемо жити в злагоді, братерстві, будемо поважати, розуміти, підтримувати одне одного. Якщо у кожного в серці буде гордість і любов до своєї землі,- наша Україна розквітне.




                                           О.О.Ляска- сціальний педагог ліцею.


Немає коментарів:

Дописати коментар